بهره‌برداری از فاز اول خط ۳ و ایستگاه پایانی خط ۲ متروی مشهد تا پایان سال ۱۴۰۳  افزایش ۸ برابری ایستگاه‌های دوچرخه اشتراکی در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۲۶ دی ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی در مشهد: هدف سازمان بهزیستی، چیرگی بر «بدزیستی» است برنامه‌های ویژه شهرداری مشهد برای ولادت حضرت علی(ع) تبریک متفاوت روز پدر توسط شورای اسلامی شهر مشهد مقدس درباره تاریخچه یکی از باغ‌های مشهور شهر با قدمت دوره صفوی | «عشرت‌آباد»، تحفه سبز مشهد امضای تفاهمنامه علمی میان شهرداری مشهد و دانشگاه حکیم سبزواری رئیس شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: همت دوره ششم مدیریت شهری برای ارتقای زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی سرویس دهی رایگان قطار شهری مشهد در روز ولادت امام علی (ع) و روز پدر (۲۵ دی‌ماه ۱۴۰۳) شهردار مشهد: اتوبوس های جدید در مسیرهای پرتردد شهر جانمایی شوند+ویدئو پلمب مرکز لیرز غیرمجاز و یک کافه بازی متخلف در مشهد (۲۴ دی ۱۴۰۳) سهم ۴۰ درصدی حمل‌ونقل عمومی از سفر‌های درون شهری در مشهد | ۱۵ درصد سفر‌های روزانه مشهد با اتوبوس انجام می‌شود شهروند خبرنگار | گلایه شهروند از وانت های فروش میوه در کنار جاده کلات برگزاری نخستین نشست شورای عالی اندیشه‌ورز مدیریت شهری مشهد | بهره‌گیری از نظرات نخبگان و مدیران باسابقه شهری + فیلم عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی مشهد: به نگاه‌های نقادانه برای اتخاذ تصمیمات بهتر در اداره شهر نیازمندیم صرفه‌جویی میلیاردی با بومی‌سازی قطعات مترو توسط مهندسان مشهدی کاشت یک میلیارد درخت در کشور به مناسبت سالروز ولادت حضرت علی(ع) رئیس شورای اسلامی مشهد مقدس: بیش از ۵۰۰ خدمت توسط مدیریت شهری مشهد به مردم ارائه می‌شود مترو، نیازمند نگاه ویژه دولت در تأمین منابع مالی و قطعات یدکی برای قطار‌ها
سرخط خبرها

آئین افتتاح طرح باشگاه اجتماعی همسران مشهدی برگزار شد

  • کد خبر: ۱۱۷۱۶۳
  • ۲۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۶
آئین افتتاح طرح باشگاه اجتماعی همسران مشهدی برگزار شد
گزارش شهرآرا از آئین افتتاح طرح باشگاه اجتماعی همسران مشهدی که توسط سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد کلید خورده است.

مرتضی محمدپور  | شهرآرانیوز؛ افزایش آمار طلاق در جامعه در سال‌های گذشته به ویژه در بین نوعروس و داماد‌ها به یک پدیده آسیب زای اجتماعی تبدیل شده است و از این رو باشگاه اجتماعی همسران مشهدی یا به اختصار «باهم» که به همت سازمان اجتماعی فرهنگی شهرداری مشهد و با هدف استحکام در روابط زوج‌ها در مشهدالرضا (ع) راه اندازی شده قرار است به صورت تخصصی به این چالش مهم ورود پیدا کند تا علاوه بر افزایش آمار ازدواج‌های موفق و جلوگیری از بروز طلاق، بتوان با مهارت افزایی زوج‌های جوان، چشم انداز‌های مربوط به فرزندآوری مطلوب و افزایش جمعیت را نیز دنبال کرد.

به همین منظور، آیین افتتاحیه باشگاه اجتماعی همسران مشهدی با حضور حسین باغگلی، معاون فرهنگی شهردار، فاطمه سلیمی، رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد، حجت الاسلام حبیب ا... فرحزاد، استاد حوزه و دانشگاه، و نیز جمعی از اساتید اخلاق خانواده در محل تالار همایش‌های مجتمع آفتاب ولایت برگزار شد.

برنامه ریزی بیش از ۱۰ باشگاه تربیتی در مشهد

معاون شهردار مشهد و رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد با اشاره به تاریخچه شکل گیری باشگاه اجتماعی همسران مشهدی تصریح کرد: در سال ۱۳۹۴ نخستین مطالعات خود را با موضوع یک پروژه تربیتی و آموزشی مبتنی بر مشاوره خانواده آغاز کردیم تا زوج‌های جوانی که در سال‌های آغازین زندگی زناشویی هستند، فرصت‌های جذابی برای یادگیری مباحث جدید پیدا کنند. حسین باغگلی با اشاره به برگزاری کارگاه‌های تعاملی و دوطرفه افزود: در سال نخست، ۳ هزار زوج و در سال بعد، ۶ هزار زوج در این طرح ثبت نام کردند.

در این طرح، اصلاح پنج باور ارتباطی غلط میان زوج‌های جوان در دستورکار بود که پس‎آزمون ما ثابت کرد که این کارگاه‌ها به طور چشم گیری موفق بوده اند. وی با بیان اینکه بیش از ۱۰ باشگاه فرهنگی مختلف در شهرداری برنامه ریزی شده است، اظهار کرد: از باشگاه مهارت آموزی اجتماعی نوجوان امروز یا به اختصار «مانا» برای نوجوانان پانزده تا هجده سال گرفته تا زوج‌های جوان در سال نخست زندگی مشترک و حتی کهنسالان مشهدی با آموزش‌های اجتماعی در قشر و جامعه خاص خود روبه رو می‌شوند و امیدوارم با همکاری و همت همه فعالان عرصه مدیریت شهری بتوانیم تجربیات جذاب و مؤثری برای شهروندان ایجاد کنیم تا درنهایت موردرضایت پروردگار و مورد عنایت امام رضا (ع) باشد.

خدامحوری، کیمیای زندگی مشترک

«حتی بذل محبت همسران در زندگی زناشویی به یکدیگر نیز می‌تواند دستمایه برکت و کرامت باشد؛ به شرط اینکه خالصانه و در راه رضای خدا صورت بگیرد.» این بخشی از سخنان فاطمه سلیمی، رئیس کمیسیون ویژه زنان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد، در آیین افتتاحیه باشگاه اجتماعی همسران مشهدی بود که با تأکید بر ضرورت خدامحوری در زندگی مشترک مطرح شد.

وی افزود: راه رستگاری و بهره گیری از اجر اخروی اعمال منوط به تقدیم خالصانه آن‌ها به محضر اهل بیت (ع) است؛ به گونه‌ای که حتی اگر زوج‌ها به همدیگر محبت کنند -اگر این محبت خالصانه و برای رضا خدا باشد- مقارن با والاترین اجر‌ها و پاداش‌های اخروی خواهد بود.

ضرورت مهارت افزایی زوج‌های مشهدی

معاون فرهنگی هنری سازمان اجتماعی فرهنگی شهرداری مشهد در این نشست با اشاره به برگزاری نخستین دوره این طرح در سال ۱۳۹۵ گفت: یکی از سرفصل‌های مهمی که در مشهدالرضا (ع) مورد توجه ویژه مدیریت شهری در بخش فرهنگی قرار دارد، موضوع زندگی مشترک و مهارت‌های زناشویی است.

یوسف اسماعیل زاده افزود: سه سال نخست زندگی هر زوج، حساس‌ترین برهه در زندگی زناشویی است که به علت نبود تجربه زناشویی کافی و شناخت محدود زوج ها، بیشترین فشار و تنش در این دوره زمانی به وجود می‌آید.

در این راستا مباحث تربیتی و مشاوره‌ای نیز باید متمرکز بر همین بازه زمانی باشد. وی ادامه داد: در دوره جدید طرح «باهم» از مزدوجین سال ۱۴۰۰ دعوت شده است که در این برنامه شرکت کنند تا علاوه بر مهارت افزایی بتوان به افزایش آمار ازدواج‌های موفق امیدوار بود.

حل مشکلات فرهنگی، در گرو الگوسازی از اهل بیت (ع)

حجت الاسلام حبیب ا... فرحزاد، استاد اخلاق خانواده و مدرس حوزه و دانشگاه با بیان اینکه باید اهل بیت (ع) را برای مردم از هر جهت تبدیل به یک الگوی عملی و رفتاری کنیم، گفت: تجربه غرب و امپریالیسم به ما ثابت کرده است که باید به سمت ادیان الهی و آموزه‌های دینی بازگردیم، زیرا در جهان غرب، بنیان خانواده به طور کامل فروپاشیده است.

وی با اشاره به اینکه آمار طلاق در خانواده‌های تجددگرا و ثروتمند به طور چشمگیری افزایش یافته است، اظهار کرد: همین توسعه مرز‌های فکری به این علت که از تقید و پایبندی به مبانی اخلاقی دور مانده است، نه تنها زمینه سعادت انسان را فراهم نمی‌کند بلکه منجر به تلخ کامی و خسران او در دنیا و آخرت است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->